Najnovšie recenzie zo sekcie LED televízory
Pridané: pred 5 hodinami
som spokojná vcelkuPre:
- potrebovala som malý a prenosný
Proti:
- trošku ma sklamal zvuk
Pridané: pred 7 hodinami
WIFI ZARIADENIE BY MALO BYT V VYBAVEProti:
- NEPLNOHODNOTNY INTERNET
Pridané: pred 8 hodinami
Pozdávala sa nám cena, kvalita a dizajn tohto produktu.Náš známy mal presne tento produkt a bol sním spokojný a to bol tiež dôvod prečo sme si tento výrobok kúpili.
Takže odporúčam ho aj po vlastnej skúsenosti sme spokojní.
- Nádherný čistý obraz.
- Pekný dizajn.
- Pekná grafika menu a dobré ovládanie.
Proti:
- Zatial žiadne proti možno po dlhšom používaní sa niečo vyskytne
vyborna recenziaPre:
- vyborna kvalita obrazu
Anonym
Az na tych 50Hz je to skvely televizor za tuto cenu.Pre:
- Ma skvely dizajn obraz ani nehovorim a hlavne cenu.Super menu a aj ovladanie je skvele za dobru cenu dobra muzika.A hlavne je vyrobeny na Slovensku tak ze podporil som aj sam seba ako obcana!
Proti:
- To ma troch stve ze mi tvrdily ze ma 100 Hz a skutocnosti ma len 50 Hz.Toto by mali zakaznikou upozornit do predu nie je to seriozne.
som spokojny s vyrobkom.......Pridané: 26. januára 2012
- kto nechce 3D, tomu tento výrobok odporúčamPre:
- - kúpený v cene 500€
- - na pomer cena/výkon si myslím že je to slušný výrobok
Proti:
- - ako zrejme prikaždom LCD, pri použití DVD resp. BD nutnosť preniesť zvuk na externý zdroj zvuku (domáce kino apod.)
- - zatiaľ som nezistil nejaký kvalitatívny rozdiel v režime 100Hz
jednoduche ovladaniePre:
- -
Proti:
- čistota obrazu zatial nieje taka aku som si predstavoval
Pridané: 25. januára 2012
oba digit.tunery,usb prehrávač,skvelý obraz,skvelé menuProti:
- malý uhol pozerania
OK.Pre:
- cena,rýchlosť, spoľahlivosť ak je na sklade
Proti:
- zatiaľ o žiadnych neviem
Pridané: 25. januára 2012
- pri rozhodovaní som bol obmedzený veľkosťou miesta pre umiestnenie tv - preto veľkosť obrazovky 32 palcov;- v súčasnej dobe ešte nepotrebujem 3D televízor (nedokázal by som ho využiť) a preto voľba padla na LED TV Panasonic TX-L32E30;
- s produktami Panasonic so bol doposial spokojný a preto padla voľba na túto značku;
- doposial som s produktom spokojný - predovšetkým s kvalitou obrazu a jednoduchosťou ovládania tv
- prijateľná cena;
- kvalitný obraz;
- mnoho funkcií;
- zatial som nezistil
Pridané: 25. januára 2012
tento produkt som si vybrala hlavne preto,pretože je to dobrá značka a produkty Samsung majú vo verejnosti dobrý ohlasPre:
- veľkosť obrazovky,jasné farby,pekný pôžitok hlavne pri
- pozeraní prírody-človek má dojem,že je priamo aj súčasťou deja
Pridané: 25. januára 2012
Televízor mal aj DVB - C, pôvodný aj keď bol len 3 ročný plazma, 100 Hz ale mal len DVB - TPre:
- Dobrá cena, malá spotreba, 100 Hz, LED
Tomi
Výborný LED TV za priaznivú cenu odporúčam každému kto nie je náročný že nemusí mat TV za 2500eurPre:
- LED TV výborný krásny obraz jednoduché ovládanie proste všetko čo človek potrebuje a nie tam debility internet v TV a youtube a proste hlúposti nepodstatne.
- Výborná cena
- Veľmi pekný vzhľad
- Pevný držiak (podstavec)
- Vynikajúca kvalita obrazu
- Veľmi tenký dizajn
- Ma Full HD
- Prehľadné menu TV
- Žiadne zbytočnosti ako aplikácie internet , obchody sociálne siete a proste hlúposti - debility.
- O zvuk starajú stereo reproduktory s výkonom 2 × 10 W, s podporou priestorového efektu.
- Televízor ma DVB-T/C tunerom, slotom CI, funkciou VIERA Image Viewer, vďaka ktorej si môžete prezerať fotografie alebo filmy z vašej SD karty a funkciou VIERA Link, ktorá umožňuje ovládať najrôznejšie zariadenia jediným ovládačom.
Proti:
- zatiaľ sa nič neprejavilo čo by mi vadilo.
Pridané: 25. januára 2012
nenacital velkokapacitny HD, skusim to rozbehat, potom uvidiminac celkom dobry TV
- vyborny
- dobra cena
Proti:
- problemy s citanim externeho disku
Pridané: 25. januára 2012
za tuto cenu nepoznam lepsiu variantu, sme velmi spokojniPre:
- bohata vybava
- kvalitne prevedenie
- kompaktne rozmery, tenky
- -
Pridané: 24. januára 2012
nenašiel som iný produkt, ktorý by za rovnakú alebo nižšiu cenu ponúkal rovnakú kvalituPre:
- fajn dizajn
- množstvo funkcií
- prehľadné menu
Anonym
Zatial som skusil prehrat len 2 filmy mkv 720p a 1080p.. islo to bez problemov.Net TV a rozne tie ficurky som este neskusal, neni su pre mna dolezite. Zevraj funguju dobre.
S kupou som velmi spokojny
Pre:
- + minimalny clouding, pri pozerani filmov nepostrehnutelny
- + cierna je cierna aj pri malom svetle. Pri pozerani v uplnej tme je dostatocne cierna
- + podsvietenie displaya je pravdepodobne z bokov. Nebadatelne ak to vyslovene nehladate v tmavej miestnosti na tmavom podklade. Aj to nie vzdy ho "najdete".
- + skvely dizajn. Imitacia tmaveho lesteneho matneho kovu.
- + ten kto nema peniaze ci miesto na riesenie audia tak zvuk je z tych lepsich co sa tyka tv
- + vela ludi na nete nadavalo na ovladac ale pre mna je prijemny a zaujimavy. Nastavenie TV podla mojho nazoru intuitivne
- + skvely obraz
- + Kupene za 535e cize este nejake to euro usetrene oproti povodneho planu kupit telku do 600-650e.
- - nepodpora DTS zvuku - nevadi tomu kto filmy bude prehravat cez pc napr
- - zle rieseny programovy sprievodca kedy pri prezerany sa TV prepne do samostatneho "screen-u" a vypne program, ktory pozerate - nevadi tomu, kto bude mat napr stelitny primac ci iny prijmac.
Pridané: 24. januára 2012
Produkt som vybral po dôkladnom výbere na internete aj s ohľadom na cenu, parametre a značku (vlastním už Sony Bluray prehrávač, ktorý má už podporu TV Sony v diaľkovom ovládači).Televízor patrí cenou medzi lacnejšie ale výkonom patrí k tým drahším.
TV Sony má dobré ovládanie, decentný dizajn a technické prvky šetriace energiu (šetrič obrazovky).
Najviac si cením pripojenie na sieť umožnujúce pozerať vybranú ponuku servera Sony včítane napr. YouTube videí, Skype, dokumentov, správ a filmov ale aj prehliadač internetu (nemám ešte odskúšané)
Pre:
- TV Sony Bravia KDL-32EX421 obsahuje všetky parametre, ktoré od nového typu televízora očakávam.
- Malá spotreba energie
- Šetrič obrazovky (podobne ako u PC) keď divák pri TV zaspí alebo odíde od TV
- Pripojenie na sieť a internet
- Nahrávanie na externý HD
- Prirodzené zobrazenie farieb
- Tuner na všetky pásma (káblové a HDTV)
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »